0 VARE(R) I KURVEN
(0,00 DKK)

Købsvilkår


Betaling
Hos odeline.dk kan du betale med Dankort, Visa-dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, JCB og Union Pay. Vi trækker først din betaling, når varen afsendes fra vores lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end du har godkendt ved købet. Odeline.dk opkræver ikke gebyr for betaling med betalingskort.

Priser
Alle priser er incl. moms og i danske kroner. Alle priser er dagspriser og opdateres dagligt. Der tages forbehold for tastefejl.

Gratis levering
I Danmark sender Odeline alle ordrer gratis til GLS pakke shop, du modtager en SMS når pakken kan hentes på den pakke shop du selv har valgt under bestillingen, Du kan også, (mod et mindre tillæg) vælge at få pakken leveret på din privat adresse med Post Danmark. Forsendelsen er altid forsikret.
Vi bestræber os altid på at ordrer bestilt inden kl. 14 afsendes samme dag de er bestilt. Dog kan der i tilfælde af weekend, helligdage eller udsalg gå et par ekstra dage.
Levering udenfor Danmark.
Delivery in Europa kr. 200 (levering 3-7 dage)

Du har også mulighed for selv af afhente din vare hos odeline.dk. Dette kan kun ske efter aftale.

Fortrydelse og returret
Der er altid 14 dages returret på varer købt hos Odeline.dk. Gældende fra den dag du modtager varen til den dag vi har den retur igen. Varerne skal altid leveres tilbage i samme stand som du har fået den i. Tøjet må ikke lugte af røg eller parfume eller på nogen måde virke brugt. 
Odeline mærket samt øvrige mærker skal sidde på varen i orginal stand for at vi kan acceptere returneringen. Når du sender dine varer retur, er det meget vigtigt at du returnerer dem i en sikker forsendelse - enten i den pose vi har sendt varen af sted i eller en boble kuvert eller kasse - skoæsker skal pakkes ind så de ikke har taget skade. Pakker der ikke er pakket ordentlig ind vil blive afvist.. Det er meget vigtigt at du prøver dine nyindkøbte sko på et blødt tæppe eller håndklæde. Vi forbeholder os ret til at afvise en sko eller støvler, hvis der er mærker efter brug - dette kan også betyde en lille prøvning på et klinkegulv eller lign.
Returretten gælder også udsalgsvarer. Faktura skal vedlægges og returseddel udfyldes.
Husk du har ansvaret for varen indtil odeline.dk har modtaget den. Vi anbetaler at du sender din pakke som en forsikret pakke.
Har du købt en vare men undladt at hente den hos pakkeshop eller Post Danmark betaler køber portoen for levering og returnering. 

Gratis bytte til anden størrelse eller anden model
Odeline ombytter gratis til anden størrelse eller anden model, send en mail til info@odeline.dk oplys ordre nummer og hvilken størrelse og model der ønskes ombyttet til. Du modtager herefter en gratis retur label til GLS, som du sætter på pakken og sender fra en GLS pakke shop i nærheden af dig. Du skal udfylde den returseddel der fulgte med varen og huske at vedlægge en kopi af fakturaen.

Pengene retur
Send pakken til odelines adresse, husk du kan købe billig returfragt til GLS pakke shop på odeline.dk til kr. 39.
Du modtager returfragten pr. mail klar til at sætte på pakken og sender fra en GLS pakke shop i nærheden af dig. Du skal udfylde den returseddel der fulgte med varen og huske at vedlægge en kopi af fakturaen.
Pengene er til rådighed på din konto inden for 5 hverdage.

Reklamation
Som kunde har du altid 2 års reklamationsret så du har mulighed for at klage over fejl og mangler. Det er vigtigt at du giver Odeline.dk besked så hurtig som mulig hvis du opdager en fejl. Send varen retur til os og vi sender varen til fabrikanter, der så tager stilling til om de vil erstatte varen eller give pengene retur. 
Reklamationsretten gælder ikke ved almindelig slitage eller fejl opstået ved forkert brug eller vask. Der skal altid vedlægges faktura for købet ellers bliver reklamationen afvist. 

Varen sendes til

odeline.dk
Storegade 2
6100 HaderslevKONTAKT
ODELINE
Storegade 2
6100 Haderslev
info@odeline.dk
Tlf.: 25 77 01 16
CVR: 15279249
BETALING
Her kan du betale med alle gængse kreditkort.
INFO
Meld dig i kundeklubben og følg os på Facebook.

LEVERING
Gratis levering
14 dages fuld returret
Hurtig levering - vi sender samme dag
Gratis fragt ved ombytning.
Har du spørgsmål så ring 25 77 01 16
SiteMap
Webshop løsning: Cubit Medialine ApS